Tornar
« Anterior Següent »


Treball d’investigació sobre la politja cònica (EUSES – UdG)

Treball d’investigació sobre la politja cònica (EUSES – UdG)

13/06/2018

El Club Handbol Bordils ha col·laborat al llarg de la temporada 2017-2018 en un treball d’investigació sobre la politja cònica,


El Club Handbol Bordils ha col·laborat al llarg de la temporada 2017-2018 en un treball d’investigació que ha finalitzat recentment i que ha estat promogut per l’Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES), campus de Salt de la Universitat de Girona (UdG).

L’estudi tenia com a objectiu tenir més coneixement sobre el treball en diferents condicions amb politja cònica facilitada per l’EUSES i s’ha dut a terme amb els equips de categoria cadet i juvenil d’handbol amb dues sessions setmanals sobre cadascun dels jugadors.

Aquest estudi ha tingut tutoratge de Dani Romero, Víctor López i Marc Madruga conjuntament amb un equip de responsables i col·laboradors del club.

Els responsables del projecte han estat en Marc Madruga (EUSES - UdG) i l’Albert Pijoan (CH Bordils), amb la col·laboració de Gerard Farrarons, Oriol Rigau i Sergi Bartrina, tots tres del CH Bordils i llicenciats per l’EUSES.

Per al Club Handbol Bordils resulta un aprenentatge i innovació tant per preparadors físics, tècnics i jugadors per a la qual cosa es valora molt positivament i es continuarà apostant per la col·laboració permanent i continuada amb la investigació universitària en pro de l’esport amateur de competició.

A la vegada, durant la realització del projecte ens va visitar Chris Bishop, un investigador especialitzat en el treball de força, en el marc de la visita que va fer a l’EUSES.

https://www.mdx.ac.uk/about-us/our-people/staff-directory/profile/bishop-chris

Chris Bishop, és professor de Strength & Conditioning de l'London Sport Institute. És un entrenador acreditat de la força i el condicionament de l'Associació de Resistència i Acondicionament del Regne Unit i ha completat el seu MSc Strength & Conditioning a Middlesex el 2011-2012.

Des que va completar el seu MSc, va ensenyar a temps parcial a Middlesex durant dos anys. Els seus antecedents treballant per a una empresa de fisioteràpia, prèvia a la Universitat de Middlesex, van permetre ensenyar a través d'una àmplia varietat de disciplines acadèmiques, incloent-hi la força i el condicionament, l'exercici correctiu i la projecció del moviment.« Anterior Següent »