Tornar
Següent »


Comunicat C.H Bordils

Comunicat C.H Bordils

09/01/2019

Comunicat C.H Bordils 


El Club Handbol Bordils   us comunica  canvis  en l'staff tècnic  de l'equip  d'handbol  de Dvisió d'Honor Plata  per al que queda  de la tempordada 2018 -2019 .

S'ha  incorporat  com a segon entrenador  de l'equip   l'Oriol Rigau   atès  que en   Lluís  Ferrer  ha hagut de causar baixa  per  motius  laborals . L'Oriol Rigau  és jugador del  2n i 3er  equip d'handbol del Club  (Lliga Catalana  i Segona Catalana) També  és  entrenador  dels equips de base del club des de l'any 2016 , tasca  que  continuarà compaginant. Llicenciat en  Ciències de l'Activitat Fisica  i l'Esport (INEFC-BCN) (2015).Master Universitari en  Formació del Professorat d'Educació Secundària  Obligatòria i  Batxillerat en l'especialitat d'educació Fisica (UVic) (2016).

L'equip de Plata ja  torna   a la plena  activitat   després de festes nadalenques  i la prepara amb màxima  intensitat  el partit  amistosos  previsto per abans del segon derbi  català de Plata  d'aquesta tempordada  fora  contra el Sant Marti Adrianenec .

 

 Següent »