Tornar
Següent »


Comunicat C.H Bordils

Comunicat C.H Bordils

12/02/2019

Comunicat C.H Bordils  ( 12/02/2019)


Benvolguts i benvolgudes,

 

El Club Handbol Bordils condemna, un cop més, de manera enèrgica i decidida la violència i repressió exercida per l'estat espanyol, a través de la seves policies i aparells polítics-judicials, contra les persones partidàries d’expressar lliurement les seves idees de forma pacífica i democràtica.

Aquesta repressió l’hem vista, tant en el referèndum del dia 1 d'octubre de 2017, ja fossin partidàries del Sí, del No o de l'abstenció, com en els dies anteriors i posteriors a aquesta data.

En particular, condemnem un cop més l’empresonament i el judici polític, contra els membres del Govern legítim de Catalunya, així com dels senyors Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural,  respectivament, i n’exigim el seu alliberament immediat.

De la mateixa manera condemnem la investigació política i judicial dels diversos representants municipals electes que varen facilitar la celebració democràtica del referèndum del dia 1 d’octubre de 2017 a l’àmbit dels seus municipis.

Per tot plegat, el nostre Club s’adhereix a tots els actes i manifestacions que es convoquen aquests dies per demanar-ne el seu alliberament i la seva llibertat sense càrrecs.

En el segle XXI, en una democràcia normal i moderna, l’expressió d’idees de forma pacífica i raonada, no hauria de ser motiu d’empresonament ni d’investigacions judicials, com passa habitualment a Espanya.

Desitgem que properament puguem construir un nou país més democràtic, just i lliure en forma de república.

 

La força d'un poble, al costat i de la mà del poble.Següent »