Tornar
Següent »


Comunicat del Club Handbol Bordils

Comunicat del Club Handbol Bordils

20/10/2017

El Club Handbol Bordils condemna, un cop més, de manera enèrgica i decidida la violència i repressió exercida per l'estat espanyol.


Benvolguts i benvolgudes,

El Club Handbol Bordils condemna, un cop més, de manera enèrgica i decidida la violència i repressió exercida per l'estat espanyol, a través de la seves policies i aparells polítics-judicials, contra les persones partidàries d’expressar lliurement les seves idees de forma pacífica i democràtica, tant en el referèndum del dia 1 d'octubre de 2017, ja fossin partidàries del Sí, del No o de l'abstenció, com en els dies anteriors i posteriors a aquesta data.

En particular, condemnem l’empresonament polític dels senyors Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, respectivament, i n’exigim el seu alliberament immediat. 

De la mateixa manera condemnem la investigació política i judicial dels diversos representants municipals electes que varen facilitar la celebració democràtica del referèndum del dia 1 d’octubre de 2017 a l’àmbit dels seus municipis.

Per tot plegat, el nostre Club s’adhereix a tots els actes i manifestacions que s’han convocat pel dia 21 d’octubre de 2017, així com els dels dies posteriors, per demanar-ne el seu alliberament i la seva llibertat sense càrrecs. 

En el segle XXI, en una democràcia normal i moderna, l’expressió d’idees de forma pacífica i raonada, no hauria de ser motiu d’empresonament ni d’investigacions judicials, com passa habitualment a Espanya.

Desitgem que properament puguem construir un nou país més democràtic, just i lliure.

 

La força d'un poble, al costat i de la mà del poble.Següent »