XXIII Torneig Internacional Helvetia Bordils 2023

Arribem a la XXIII edició del torneig de Nadal del CH Bordils amb molta empenta i amb la intenció d’oferir la millor qualitat d’handbol base masculí. Tradicionalment el torneig l’ha disputat
el CH Bordils, com a club amfitrió, i els millor equips d’handbol del territori català. Ocasionalment  han estat convidats clubs d’altres indrets d’Espanya i França.

Aquest any volem fer un pas endavant i fer un salt internacional per a pujar encara més el nivell convidant a clubs de referència de l’handbol europeu, com són el THW Kiel d’Alemanya, un dels clubs més importants d’Europa amb 4 copes d’Europa, i la Selecció Nacional de Geòrgia. Com l’any passat, prop de 400 esportistes disputaran el Torneig Internacional Helvetia Bordils durant quatre dies. Aquest any apostem per alguns canvis de format que creiem poden fer del torneig un esdeveniment interessant on els jugadors puguin destacar, com ja varen fer en el seu moment els germans Dujshebaev o Gonzalo Pérez de Vargas, fet que va permetre el seu descobriment per part d’equips com el FC Barcelona.

Per aquest motiu dediquem més dies del torneig a les categories cadet (14-15 anys) i juvenil (16-17 anys). Aquestes categories el disputaran del 27 al 29 de desembre i cada equip jugarà cada dia. La categoria infantil disputarà el torneig durant el dia 23 de desembre. Les seleccions catalanes, amb molta presència bordilenca (la infantil amb en Jordà Alemany; la cadet amb en Marcel Cordonet, Pau Segura, Joel Casas i Roc Páez ; i la juvenil amb l’Adrià Joher i Aniol Moré), sempre jugaran en una categoria superior atès el seu alt nivell. Particularment, la Selecció Catalana Juvenil, actualment dirigida per en Pau Campos, disputarà dos partits, el primer contra el THW Kiel i el segon contra l’equip sènior de Primera Nacional del CH Bordils. La idea és que aquestes seleccions puguin preparar millor el Campionat d’Espanya deSeleccions Autonòmiques (CESA) que es diputa la setmana següent a Blanes.

Tots els partits es faran al pavelló Blanc i Verd i es podran  seguir  per streamig  exepte els partits de les seleccions catalanes.En aquests dos darrers anys hem anat sembrant i esperem poder anar recollint més fruits enfutures edicions per a fer el torneig encara més atractiu